Újbuda Retro - Regisztráció

A https://ujbuda.energyline.hu címen működő Újbuda Retro weboldal regisztrált felhasználójaként Ön lehetőséget kap arra, hogy a FÓRUM témakörben a mindenkori szabályok betartásával szöveges hozzászólásokat jelenítsen meg. A hozzászólások nem tartalmazhatnak vulgáris nyelvezetet, közízlést sértő kifejezéseket, rágalmazást, személyeskedő megjegyzést, megvetést, gúnyolódást, támadó jellegű, rasszista vagy uszító megnyilvánulást. A weboldal rendszere a feltételek betartatásának érdekében az összes hozzászóláshoz tartozó IP-címet megőrzi.

Oldalainkon a felhasználók által írt hozzászólásokban nem jelenhet meg semmilyen politikai tartalmú kijelentés, sem reklámokkal kapcsolatos közlemény, vagy bármilyen külső weboldalra, termékre, márkára, tevékenységre, szolgáltatásra vonatkozó üzleti célú hivatkozás. A weboldalon reklámot egyedül az oldal üzemeltetője helyezhet el.

A regisztrált felhasználók a FÓRUM témakörön kívüli csoportokba nem tudnak hozzászólásokat írni, mert erre kizárólag a FÓRUM van fenntartva számukra.
A regisztrált felhasználók nem jogosultak fájlfeltöltésekre, viszont egy erre a célra megadott email címre küldhetnek (majd) megjeleníteni kívánt információkat és/vagy képeket. Az így beküldött tartalmak feldolgozásukat követően megjelenítésre kerülnek a megfelelő témakörben, de az üzemeltető minden jogot fenntart a részére emailben eljuttatott anyagok szöveges-képes megjelenítési stílusát, formáját, tartalmát és a közzététel időpontját illetően.

Az üzemeltető fenntartja a jogot arra, hogy a regisztrált felhasználók nem megfelelő minőségű és/vagy kifogásolható tartalmú hozzászólásait figyelmeztetés nélkül módosítsa vagy szükség esetén eltávolítsa. Ha egy felhasználó magatartásával sérti vagy zavarja a FÓRUM működését vagy a FÓRUM rendeltetésszerű használatára nézve negatív hatással van, úgy végleges kitiltásra kerül és hozzászólásai is törlőd(het)nek.

Az üzemeltető folyamatosan fejleszti az oldalt, így azon idővel különféle külalaki és technikai változások történhetnek. Az üzemeltető ezen változtatások mellett fenntartja a jogot a FÓRUM használati feltételeinek aktualizálására, megváltoztatására is.

Kérjük, hogy csak abban az esetben regisztráljon, amennyiben MARADÉKTALANUL ELFOGADJA a weboldallal kapcsolatos feltételeket és mindent elkövet majd annak érdekében, hogy ezek betartása ne sérüljön. A mindenkor érvényes felhasználási feltételeket és szabályokat ezen a "Regisztráció" oldalon bármikor megtekintheti. A weboldal használatával Ön beleegyezik a mindenkori új feltételek betartásába is.

 
cron